104383
Brak okładki
Książka
W koszyku
Ogólna technologia żywności. Cz. 2 / red. Włodzimierz Bednarski. - Wyd. 3. - Olsztyn : Akademia Rolniczo-Techniczna, 1996. - 154, [2] s. : rys., 2 wykr. ; 23 cm.
(Skrypty Akademii Rolniczo-Technicznej w Olsztynie)
Status dostępności:
Kutno - Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 44359 (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga ogólna
Dla studentów III roku studiów stacjonarnych i zaocznych Wydz. Technologii Żywności.
Uwaga dotycząca bibliografii
Bibliogr. przy rozdz.
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej