104383
Brak okładki
Książka
W koszyku
Ogólna technologia żywności. Cz. 1 / pod red. Włodzimierza Bednarskiego ; [oprac. W. Bednarski et al.]. - [Wyd. 3]. - Olsztyn : Wydaw. AR-T, 1996. - 407, [1] s., [4] k. tabl. złoż. : rys., wykr. ; 23 cm.
(Skrypty Akademii Rolniczo-Technicznej w Olsztynie)
Status dostępności:
Kutno - Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 44358 (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga dotycząca bibliografii
Bibliogr. przy rozdz.
Uwaga dotycząca przeznaczenia czytelniczego
Dla studentów III roku studiów stacjonarnych i zaocznych Wydz. Technologii Żywności.
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej